Luethan nämä...

1. Miten varaan ja toimin saapuessa?

- Mummolan Koiraniitylle voi varata ajan vain ajanvarausjärjestelmästä, josta löydät vapaat ajat. Myös maksu tapahtuu ajanvarauksen yhteydessä.

- Olemme avoinna joka päivä klo 6 -22. Alueella on valaistus sisäänkäynnin ja katoksen läheisyydessä  ja muilta osin aitaus on valaisematon. Sisäänkäynnin käyntiportti on lukittu ja heti varauksen tekemisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet sisäänpääsyyn. 

- Tulethan paikalle enintään 5 minuuttia ennen omaa vuoroasi, jotta edellinen vierailija pääsee poistumaan rauhassa. Aidatulla parkkialueella on portti, jonka voi halutessaan sulkea. Parkkipaikalle mahtuu muutamia autoja ja ajoportin eteen, sen ulkopuolelle mahtuu tarvittaessa kaksi. Huomioithan, että ajotie jää aina täysin vapaaksi autoista.

- Huolehdithan, vaikka laittamalla hälytyksen kännykkääsi, että poistut Koiraniityltä oman vuorosi loppuun mennessä. Varauksien ajat ovat varattu leikkiä ja liikkumista varten sekä poistumiseen aitauksesta. Varausten välillä on kuitenkin 10 minuutin väli, jotta kaikki pääsevät poistumaan parkkipaikalta ennen seuraavaa tulijaa, eikä muita koira- ja ihmiskohtaamisia tule. Olethan kuitenkin tarvittaessa kohtelias ja odotat, että edellinen pääsee lähtemään ennen kuin ajat parkkipaikalle ja otat oman koirasi autosta.

-  Pidäthän koirasi aina kytkettynä koira-aitauksen portin sisäpuolelle saakka. Aitaus on tarkoitettu itsenäiseen koiran ulkoilutukseen, sillä henkilökuntaa ei ole paikalla muutoin kuin etukäteen sovitusti.

 - Ulkoilu tapahtuu aina omalla vastuulla. Mummolan Koiraniitty ei vastaa alueen käyttäjille sattuneista tapaturmista.

- Ajoyhteys Mummolan Koiraniitylle on vain tieltä 130. Laita navigaattoriin osoitteeksi Mäkimaantie 121, 01810 Luhtajoki / Nurmijärvi, Mummolan risteys on sama kuin Ruduksen, Helsingin suunnasta pohjoiseen ajettaessa vasemmalla. Valitsethan siis ajoyhteyden tien 130 kautta.

- Huomioithan, että Mäkimaantien puolelta ei ole ajo- eikä kulkuyhteyttä, vaikka navigaattorit niin saattavat näyttääkin. Tutustu ystävällisesti ajo-ohjeisiin huolellisesti ennen tuloasi.

2. Otathan huomioon Koirahoitola Mummolan hoidokit 

Koiraniitylle tulevia koiria saa ulkoiluttaa vain aitauksessa eikä missään tilanteessa hoitolaan menevällä tiellä. Näin hoitolassa oleville koirille taataan yksityisyys eikä koira- ja ihmiskohtaamisia tule. Kunnioitathan ystävällisesti hoitokoirien rauhaa kaikin tavoin. Hoitolaan ei voi tulla tutustumaan eikä käymään edes pihalla, muutoin kuin etukäteen sovitusti.

3. Yleistä informaatiota

- Aitauksen sisäänkäynnin vieressä on katos, josta löytyy lainaan leluja sekä ylimääräisiä kakkapusseja, jos omat jäivät kotiin. Huom!! Huolehdithan tarkasti, ettei leluja jää vuorosi jälkeen Niitylle aitaukseen, vaan laitat ne takaisin rakoliiteriin laatikkkoon.

- Aitaverkko ylettyy maahan saakka, muttei kuitenkaan maan alle. Valvothan aina, ettei koirasi pääse kaivamaan aidan vierestä.

- Kaivaminen on sallittua vain hiekka-alueella. Peitäthän koirasi mahdolliset argeologiset saavutukset, jottei kukaan loukkaa itseään.

- Aitaus on ulkotilassa, otathan huomioon, että siellä saattaa olla hyönteisiä, lintuja, hiiriä, myyriä tai muita jyrsijöitä tai käärme. Rakoliiteristä löytyy ensiapupakkaus.

- Tupakointi on koko Mummolan Koiraniityn alueella kielletty.

- Tulethan Niittyilemään vain rokotetun ja muutoin terveen koirasi kanssa.

- Juoksuisen nartun kanssa ei saa tulla Niittyilemään.

- Jätökset tulee kerätä huolellisesti ja heittää kakkapussissa roska-astiaan. Kerääthän myös toisen jätökset, jos ne ovat vahingossa jääneet.

- Roska-astioita on tällä hetkellä katoksessa ja aitauksen toisessa päässä.

- Huomatessasi mitä tahansa poikkeavaa, ilmoitathan siitä ystävällisesti meille.

- Huolehdithan, ettet jätä koirasi nameja tai muuta syötävää alueelle.

- Alueella ei ole wc:tä.